Badri's FotoPage

By: Badri Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 30-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Perdana View Condominium

View from the entrance at 6.30pm
 
View from the entrance
View all 5 photos...
I got a new camera for my birthday last week. I took some shot at my own place yesterday. Like to share the result.


Wednesday, 16-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[b]Jamuan Hari Raya Puteri[/b]

 
 
 
Ni gambar dah lama jugak...., bersempenaan dengan Hari Raya Aidilfitri yang lepas. Puteri DRB-HICOM telah mengadakan satu jamuan hari raya kepada kakitangan DRB-HICOM. Bermacam-macam makanan dan juadah kuih muih yang disediakan. Dengan kata lain, kenyang nak mampuih la hari tu. Highlight untuk hari tu adalah persembahan dari artis Akademi Fantasia 2 yang disertai oleh juaranya Zahid, Farah, Bob dan Zarina.


Monday, 17-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Main Bola....

Salin baju dulu...
Lihatlah badanku yang cantik ni...
warm-up sebelum tunjuk kehebatan.
View all 7 photos...
13 Januari 2005, perlawanan bolasepak yang pertama untuk DRB-HICOM untuk tahun 2005. After 4 month, this is the first match for us. Memang berat giler nak main...., tapi kami menang jugak dengan jaringan 3 gol berbalas 1. Lawan kami pulak hari tu bukan calang-calang pasukan sebab kami lawan dengan Karangkraf, iaitu sebuah organisasi media atau majalah yang terkenal di Malaysia. Anyway, bonus for me as i played full 90 minute as DRB-HICOM goalkeeper.


Thursday, 8-Apr-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Corporate Communication & Public Affairs Brain Storming Session

Kat balcony Gouaman Resort...
As a group leader, kena buat lagu sorak. ur group name, We Bang!
With all the staff of CCPA....
View all 8 photos...
Ni la gambaq2 masa kat Port Dickson, CCPA punya brain storming session. We had a very good time there......we did crack our head to find our Vission and Mission statement.

Enjoy...!!!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net